Word lid van Expreszo!

Ben je tussen de 16 en de 26 jaar oud en draag je Expreszo een warm hart toe? Dan kun je lid worden! Lid van Expreszo ben je al voor €25 per jaar. Als lid steun je het werk van Expreszo en draag je bij aan het verbeteren van de acceptatie van LHBT-jongeren in Nederland en de rest van de wereld. Bovendien ben je welkom op activiteiten van Expreszo en kun je meedoen aan speciale ledenacties. Tot slot kun je als lid meebeslissen over het beleid van Expreszo. Word dus lid en steun Expreszo. Het kost je echt geen flikker!

Door het invullen van dit formulier wordt je lid van de Vereniging Expreszo én jouw lokale COC. Bij verzending machtig je COC Nederland om elk jaar het contributiebedrag van €25 af te schrijven van je bankrekening.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Opzeggingen moeten uiterlijk een maand voor het aflopen van de lidmaatschapsperiode schriftelijk zijn doorgegeven aan de ledenadministratie. Adres: Expreszo Ledenservice, postbus 105, 2400AC Alphen aan den Rijn.